GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

1Mi a teendő, ha szeretnék egy MAG handpan-t?
Kérjük, hogy keress minket az info@maginstruments.hu e-mail címen.
2Mi a teendő, ha szeretnék handpan-t, de még nem tudom pontosan, hogy milyet?
Az Instruments (link) menüpont alatt ismerkedhetsz a legnépszerűbb skálákkal, továbbá a MAG Family (link) menüpont alatt is találsz videókat. Amennyiben szeretnéd kipróbálni a hangszereinket, kérjük, hogy vedd fel velünk a info@maginstruments.hu e-mail címen vagy a Facebook oldalunkon a kapcsolatot, és egy előre megbeszélt időpontban meglátogathatod a győri műhelyünket, ahol kipróbálhatod a kész hangszereket.
3Milyen hangolások közül választhatok?
Az Instruments (link) menüpont alatt megtalálod a legnépszerűbb skáláinkat, de igény szerint szinte bármilyen skálát elkészítünk, vagy bővítjük felső és alsó hangokkal a meglévő skálákat.
4Mit nevezünk felső (mutáns notes) illetve alsó (bottom notes) hangoknak?
A mutáns hangok azok az extra kiegészítő hangmezők, amik a hagyományos körkörös elhelyezésen túl, a hangszer felső részén gazdagítják a hangskálát. Az alsó hangmezők (bottom notes) a hangszer alsó felére kerülnek, ezek lehetnek ding illetve hagyományos hangmező formájúak.
5Egyedi skálázású handpan-t is kérhetek?
Természetesen egyedi skálázású hangszereket is készítünk, ehhez mindenképpen előzetes egyeztetés szükséges, ezért kérünk, írd meg kérésedet az info@maginstruments.hu e-mail címre.
6Mi a pontos elnevezés: hang, hangdrum, pantam, hangpang, hangpad, hand drum, handpan?
A hivatalos elnevezés a "handpan" vagy "pantam", a többi elírás vagy helytelen szóhasználat. A "hang" az eredeti elnevezés, mely a PANart Hangbau AG által védett márkanév.
7Táska is jár az általam vásárolt handpan-hez?
Táskát külön tudsz vásárolni a hangszeredhez, akár tőlünk is 150 euróért. Mi a Hardcase Technologies Evatek táskáit forgalmazzuk, amelyek párnázottak és stabilan tartják a hangszeredet. Tökéletes választás utazáshoz is. A táskához egy külső rész is tartozik, ami két karabinerrel kapcsolható hozzá. Méretei: 60 x 27 x 16 cm. Súly: 200 gr. Anyaga: 100% PL antibakteriális és vízálló.
Magyar